Profil


Historien bag Ragnhild & Benny’s Hjemmeservice
Firmaet blev oprettet tilbage i 1999 af Ragnhild. Hun havde forinden arbejdet mange år som køkkenassistent på Esbern Hus, det psykiatriske plejehjem i Kalundborg, og senere som rengøringsassistent i en børnehave.

Folk begyndte at opdage, at Ragnhild havde talent for rengøringen og flere og flere kom og spurgte, om ikke hun kunne tænke sig at gøre rent i deres hjem. Det fik Ragnhild til at etablere sit eget rengøringsfirma.
Ikke længe efter ansatte hun sine første to medarbejdere, og i 2001 trådte Ragnhilds mand, Benny, som havde arbejdet i mange år som elektriker, også ind i firmaet.
Herefter ændrede rengøringsfirmaet navn til Ragnhild & Benny’s Hjemmeservice, som det hedder i dag.

Et troværdigt rengøringsfirma
I 2014 kunne Ragnhild & Benny’s Hjemmeservice fejre 15 års jubilæum, og vores lille firma fortsætter stadig det gode arbejde. Vi gør rent for både private og erhvervskunder i hele Kalundborg kommune og går højt op i, at alle kunder er tilfredse. Vi ved, at vi er afhængige af vores kunders tillid, og derfor sætter vi en ære i at etablere et godt samarbejde med hver enkelt kunde. Vi giver os også gerne tid til en lille hyggesnak. 

Hos os får du hovedrengøring i høj kvalitet baseret på mange års erfaring. Ragnhild & Benny’s Hjemmeservice er et kompetent og troværdigt rengøringsfirma, der først og fremmest har fokus på den enkelte kundes behov. Vi tror på, at manden med sin støvsuger er bedre end robotstøvsugeren, og det lever vores arbejde også op til. Grundighed er et nøgleord for os - vi springer ikke  nogen hjørner og kroge over.

Vi holder vores aftale
Som kunde kan du regne trygt med, at vi overholder de aftalte betingelser og tider. Arbejdet leveres af dansktalende medarbejdere til meget konkurrencedygtige priser.

Ring til os på telefon 40 42 30 61 og få et uforpligtende tilbud på hovedrengøring i dit hjem eller din virksomhed eller erhvervsrengøring i Kalundborg.Kontakt os i dag


Cvr: 2626 6416 | Cookiepolitik | Sitemap
Top