Erhvervsrengøring i Jerslev Sj, Kalundborg


Troværdig erhvervsrengøring med forståelse for kunden

Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring i Jerslev Sj & Kalundborg. Vi er derfor udmærket klar over, at en grundig og dybdegående rengøring er helt centralt for at skabe en god arbejdsplads. Her hos Ragnhild & Benny’s Hjemmeservice er vi stolte over, at en stor del af vores kundekreds også tæller erhvervskunder fra Jerslev Sj og hele Kalundborg Kommune.

 

Undgå sygdom blandt dine kollegaer – og kunder!

For en ren arbejdsplads er ikke kun godt for indeklimaet og dermed dine medarbejdere og ansattes sundhed og trivsel, det sender også et godt signal til kunder og samarbejdspartnere, når I har besøg udefra. Og som erhvervsdrivende ved vi netop, at et godt – og rent! – førstehåndsindtryk er alfa og omega for at drive en sund og velfungerende virksomhed. Én ting er, hvis toilettet er ildelugtende og køkkenet er snavset, men noget andet er, hvis støvet stille og roligt har hobet sig op under dørmåtten eller computertastaturet. Det er ikke altid, at man opdager dette, men med os som samarbejdspartner undgår du det naturligvis, da vi netop har stor forståelse for, at erhvervsrengøring altid skal være ordentlig – for alles skyld.

 

Skræddersyet erhvervsrengøring

At rengøringen er i orden, er en selvfølge, når I har haft besøg af os. Vores erfarne, dygtige og venlige medarbejdere springer aldrig over, hvor gærdet er lavest – heller ikke når det drejer sig om erhvervsrengøring. Vi skræddersyr altid rengøringen, så den passer til vores kunders behov. Vi lever og ånder nemlig for høj kundetilfredshed, så vi sørger altid for at være i dialog med vores kunder, som altid tilbydes et unikt rengøringstilbud.

 

Kontakt os for et godt tilbud

Er I interesseret i en pålidelig og professionel samarbejdspartner, der har stor erfaring inden for erhvervsrengøring for et væld af kunder fra vidt forskellige brancher, skal I endelig ikke tøve med at kontakte os på 40 42 30 61 eller ragnhild@firma.tele.dk, ligesom I også kan skrive til os direkte herfra siden via kontaktformularen. Vi dækker erhervsrengøring i Kalundborg Kommune samt Jersel Sj, vi glæder os til at høre fra jer! 

 

Læs mere om vores hovedrengøring.Kontakt os i dag


Cvr: 2626 6416 | Cookiepolitik | Sitemap
Top