Hovedrengøring i Jerslev Sj, Kalundborg og omegn


Hovedrengøring med fokus på hver en centimeter

Leder du efter et rengøringsfirma, der kan stå for hovedrengøringen hjemme på adressen, melder vi os gerne på banen. Her hos Ragnhild & Benny’s Hjemmeservice gør vi nemlig en dyd ud af at gå alt efter i sømmene. Derfor kan vores kunder altid forvente, at vi tilbyder en grundig og professionel rengøring, hvor hver en centimeter kommer til at skinne. Vi hører hjemme i Jerslev Sj, men kører hellere end gerne rundt i hele Kalundborg Kommune.

 

Alle kunder er unikke

Vores mange år i rengøringsbranchen gør ikke kun, at vi har styr på, hvad vi laver, men også at vi er opmærksomme på, at alle har forskellige behov og betingelser. Hos os er alle vores kunder unikke. Samtidigt er vi klar over, at glade og tilfredse kunder er fundamentet for, at vi kan blive ved med at gøre det, vi brænder for: Nemlig at tilbyde prisvenlig, professionel og pålidelig rengøring i høj kvalitet. 

 

Effektivitet og grundighed går hånd i hånd

For os er hovedrengøring ensbetydende med grundighed. Og selvom vores dygtige, erfarne og venlige medarbejdere er effektive, kan du altid forvente, at vi tager os god tid – både til at udføre arbejdet og til at tage en lille sludder med kunden. Vi værdsætter nemlig den tætte kontakt med vores kunder og tror på, at et personligt og tillidsfuldt forhold kun gør det gode samarbejde bedre.

 

Kontakt os allerede i dag

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på hovedrengøring, hører vi gerne fra dig. Vi kan træffes på 40 42 30 61 eller ragnhild@firma.tele.dk. Du er også velkommen til at sende os en besked gennem kontaktformularen her på siden, så kan vi tage en snak om dine behov, og hvad vi kan gøre for dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi tilbyder både privat- og erhvervsrengøring i Kalundborg kommuneKontakt os i dag


Cvr: 2626 6416 | Cookiepolitik | Sitemap
Top