Erhvervs- og privatrengøring i Jerslev Sj, Kalundborg


Ragnhild & Benny’s Hjemmeservice har både private kunder og erhvervskunder over hele Kalundborg kommune, og arbejdet foregår forskelligt. Vi kommer typisk ud til virksomhederne tidlig morgen og om eftermiddagen, så vi er hos de private kunder i de almindelige dagstimer.

Sådan passer det bedst for alle.

For erhvervskunderne gør vi som regel rent på kontoret og på lageret og tilbyder også anden service i form af fx vinduespudsning og skift af håndklæder.
I de private hjem er vores hjemmeservice ofte et supplement til kundens egen rengøring eller den offentlige hjemmehjælp. Vi kan også sørge for totalrengøring af fraflytningslejligheder. 

Vi mener, at hver kunde er unik, og derfor får alle deres egen aftale passende til deres individuelle behov. Vi kan være meget fleksible – du skal bare lade os vide, hvad du har brug for, og så finder vi en god løsning.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Uanset opgaven udfører vores medarbejdere den professionelt og altid først og fremmest ud fra dine behov og ønsker.

Få et godt tilbud til erhvervsrengøringen eller privat


Har du brug for hjælp til rengøring i dit private hjem eller i din virksomhed, så tøv ikke med at ringe til os på telefon 40 42 30 61. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på det arbejde, vi kan gøre for dig. Uanset hvad du skal have rengjort, har vi ekspertisen til at hjælpe dig.

 

Vi tilbyder også erhvervsrengøring i Kalundborg og Jerslev Sj.Kontakt os i dag


Cvr: 2626 6416 | Cookiepolitik | Sitemap
Top